Acasă Actualitate Lungu: Va trebui sa luam un credit de 4,6 milioane de lei...

Lungu: Va trebui sa luam un credit de 4,6 milioane de lei pentru a finaliza lucrarile la Centrul Cultural Bucovina (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Pentru finalizarea lucrărilor de construcţie şi amenajare a Centrului Cultural Bucovina mai este nevoie de o sumă de 4,6 milioane de lei, a declarat miercuri, primarul Sucevei Ion Lungu, care a anunţat că va cere CL Suceava aprobarea pentru accesarea unui credit în acest sens.

El a arătat că pentru această investiţie au fost cheltuiţi până în prezent 7 milioane de lei, din care 3 milioane de lei din fonduri alocate de Guvern şi 4 milioane de lei din fonduri locale. Primarul a precizat că împrumutul urmează să fie accesat anul viitor şi că în acest sens va fi notificat şi Ministerul Finanţelor Publice.



Centrul Cultural Bucovina se construieşte în zona centrală a municipiului Suceava prin reamenajarea fostului cinematograf Modern, întreaga investiţie fiind de trei milioane de euro. În Centrul Cultural Bucovina, care va avea trei etaje, va funcţiona o sală de spectacole, teatrul şi Ansamblul “Ciprian Porumbescu”.

După finalizarea investiţiei, Primăria Suceava intenţionează să transfere Consiliului Judeţean Suceava o parte din clădire urmând ca, în schimb, să primească trei etaje din clădirea în care funcţionează Primăria, dar care se află în patrimoniul CJ Suceava.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version