Acasă Actualitate Prins de politisti cu porumbul furat de pe tarlaua altuia

Prins de politisti cu porumbul furat de pe tarlaua altuia


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 42 de ani din localitatea Arbore, judeţul Suceava, a căzut în mâinile poliţiştilor chiar în momentul în care transporta produsele agricole furate de pe o tarla străină.

Potrivit IPJ Suceava, poliţiştii au fost alertaţi despre furt chiar de proprietarul terenului agricol, un bărbat de 60 de ani din comuna Gălăneşti. Omul se deplasa cu maşina pe DN 2H în maşina fiului său, moment în care ajuns la km 24 + 700 de metri, în dreptul terenului pe care acesta îl deține în zona denumită „La Voloca”, a surprins o persoană în timp ce sustrăgea mai mulţi coceni de porumb pe care i-a încărcat într-un atelaj hipo.



„La nivelul Postului de Politie din localitate s-a constituit echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului, unde la intrare în comuna Voitinel, pe DJ 178 F, a fost identificat un atelaj hipo încărcat cu coceni de porumb. La sosirea părții vătămate, acesta a recunoscut cocenii ca fiind de pe terenul lui, cât și persoana pe care a observat-o încărcând cocenii, în persoana conducătorului atelajului hipo. S-a procedat la restituirea cocenilor de porumb părții vătămate, prejudiciul fiind recuperat în totalitate”, ne-au comunicat sursele citate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version