Acasă Actualitate Premierul Victor Ponta, la Spitalul Judetean Suceava: „Ii felicit pe toti cei...

Premierul Victor Ponta, la Spitalul Judetean Suceava: „Ii felicit pe toti cei care au sprijinit realizarea acestui spital”


Intră acum și în grupul de

Victor Ponta, Cristian Adomnitei si Daniel Constantin au fost prezenti la inaugurarea Spitalului Judetean Suceava.

Vasile Rimbu, managerul Spitalului Judetean Suceava: “As vrea ca vizita dvs. sa se soldeze cu dotarea spitalului cu un tomograf cu 64 de slide-uri.”



Victor Ponta, premierul Romaniei: “Ii felicit pe toti cei care au sprijinit realizarea acestui spital. E meritul tuturor celor care au reusit sa convinga diversi minstri si guverne ca sa aloce fonduri. Pentru viitor, nu doar de tomograf e nevoie la Suceava. Spitalul e inclus intr-o retea strategica de spitale. Vrem sa investim insa si in medici tineri.

E extrem de important ca spitalul sa fie la un standard inalt. Am fost cel mai bun ministru al Sanatatii pentru ca nu am facut nimc rau. Sustin si ideea unui spital municipal la Falticeni, dar in complementaritate cu Spitalul Judetean Suceava. Zona Moldovei poate fi acoperita cu unitati de mare performanta.

Cel mai important semnal de respect pentru medici si asistenti va trebui dat cand construim bugetul pe 2013. Pentru orice medic e important cum arata locul unde lucreaza. Sa stii ca un buget decent care sa asigure o functionare normala pe tot parcursul anului e semn de responsabilitate.

Sine nu are o scoala si un spital serios e o tara condamnata. Zona de achizitii si aparatura va intra in noua reglementare a achizitiilor centralizate. Va insemna o economie pentru dvs. Ma bucur ca vad si aici la Suceava un spital normal. Asa ar trebui sa arate spitalele daca suntem tara europeana. Va rog sa luati cat mai multi medici si asistenti tineri si sa ii convingeti sa ramana aici, fara a jigni nici o generatie. Am reusit sa schimbam regula de 7 -1 pentru angajarile in sanatate. Va trebui sa gasim si modadlitatea de a-i plati corespunzator.”


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version