Peste 1.500 de persoane au participat la mitingul electoral al USL de la Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

Alexandru Baisanu, presedintele PNL Suceava: “La Referendum, Basescu se dadea batos. Cand a fost sa se confrunte cu electoratul s-a ascuns in dosul sobei.”

Cristian Adomnitei: “Tare dragi imi raman mie clipele cand copii fiind faceam rost de bani ca sa plecam de aici pana la Capu Codrului dupa ce stateam seara la prieteni. A reusit Humorul in acesti ultimi ani sa ajunga emblema bunei gospodariri si a ospitalitatii bucovinene. Ursaciuc venea la Bucuresti saptamanal ca sa ceara sprijin. Am reusit sa reabilitam mai multe scoli aici. Aveti cel mai frumos oras. Vor veni si restul oraselor din Bucovina din urma.

Pentru succesul nostru e nevoie de parlamentari care sa se bata cu adevarat si nu sa vina doar in vizita. E nevoie de oameni tineri care sa dea socoteala pentru ce-au facut pentru dvs. Venim noi azi aici sa punem chezasie pentru ce vor face ei pentru Humor. Le asezam candidatilor nostri o cruce grea in spate.”

Liviu Dragnea: “Cat de frumoase sunt meleagurile dvs si cat de frumosi sunt oamenii. Romania ar trebui sa fie o tara puternica si nu ca in ultimii ani cand s-a dorit ca fiecare roman sa fie mai slab. Proiectul USL e unul pentru tara si pentru natiune. Sistemele trebuie sa fie puternice si in slujba oamenilor. 9 decembrie e o zi de rascruce pentru tara. Vom alege daca vrem sa mergem catre negura si nedreptate in continuare. Catre pensionari umiliti sau catre scoli moderne, catre spitale fara lacate pe usa si cu o agricultura care sa fie sursa de venit pentru romani. Mafia importurilor de carne trebuie sa dispara.”

Crin Antonescu: “Ii spun primarului ca onoarea de a fi aici e de partea mea. Va multumesc nu pentru ca ne veti vota, ci pentru ca sunteti extraordinari, respectati de toti romanii, din toate colturil tarii. Nu am vazut nicaieri pe cineva care sa vorbeasca de Bucovina altfel decat cu drag. Aveti unul din cei mai buni si mai respectati primari din tara. Aveti admiratia si respectul nostru. Ne dorim sa aveti si parlamentari care sa va reprezinte cu adevarat. Depun marturie pentru candidatii nostri pentru ca ii cunosc. Ei reprezinta Bucovina si Humor. Nu am construit USL ca sa scapam de Basescu, o sa scapam. Am construit-o pentru a da Romaniei un viitor si a o face sa semene cat mai mult cu Bucovina.”


Intră acum și în grupul de