”T.B. si T.R.U. se bat pentru ”cel mai ridicol purtator de cuvant al PDL”


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PSD, Victor Ponta, l-a ridiculizat sâmbătă, la Suceava, pe preşedintele Traian Băsescu spunând că acesta se află în competiţie cu Traian Radu Ungureanu pentru postul de cel mai ridicol purtător de cuvânt al campaniei electorale a PDL.
Întrebat, într-o conferinţă de presă, dacă preşedintele Traian Băsescu, va prinde anul 2014 în funcţie, preşedintele PSD, Victor Ponta, a spus că aceasta depinde, în totalitate, de preşedintele României.

„Depinde de domnul preşedinte acest lucru. Acum, două luni s-a comportat ca un preşedinte. I-a prins bine şi României şi domniei sale. A început campania, acum e în concurenţă cu Traian Radu Ungureanu, cine e purtătorul de cuvânt cel mai ridicol al campaniei PDL”, a explicat Victor Ponta.

El a mai adăugat că a văzut că USL a crescut în sondaje în ultima săptămână.

„Eu am văzut că USL a crescut în sondaje în ultima săptămână şi fac o legătură cu ieşirile domnului Băsescu”, a mai spus Ponta.
Liderul PSD a mai declarat că a constantat, împreună cu Crin Antonescu, că doar USL face campanie electorală şi că PDL nu are mitinguri electorale.
„Am constatat cu domnul Antonescu că noi facem campanie, dar că doar noi facem campanie. Nu ne-am întâlnit pe nicăieri, în nici un judeţ, nu am auzit de nici un miting, n-am auzit de nici un program al PDL. Asta nu e un caz de supărare”, a spus liderul national al PSD, Victor Ponta.


Intră acum și în grupul de