Studentii suceveni din A.S.C.O.R. deruleaza campania „O speranta de Craciun”. Si tu te poti alatura unei cauze nobile!


Intră acum și în grupul de

Reprezentanţii Asociaţiei Studenţilor Creştini Ortodocşi Români (A.S.C.O.R.) din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava, desfăşoară până în data de 20 decembrie 2012, campania intitulată „O speranţă de Crăciun”, se arată pe site-ul filialei din Suceava.

Potrivit sursei, campania are ca scop colectarea de hăinuţe, jucării, alimente şi bani pentru: copiii din centrele de plasament din judeţul Suceava (“Laurenţia Ulici” din Gura Humorului şi „Sf. Gheorghe” din Dolhasca) şi pentru *familiile nevoiaşe din judeţul nostru. Este vorba de o familie cu 6 copii din localitatea Salcea, o familie cu 2 copii din localitatea Măriţei şi o familie cu 4 copii din municipiul reşedinţă de judeţ.

Persoanele care doresc să se alăture campaniei trebuie să ştie că în cadrul instituţiei de învăţământ superior din Suceava vor fi amplasate două urne mari pentru jucării şi hăinuţe (în corpul A, respectiv în corpul E).

“De asemenea, obiectele donate pot fi lăsate la sediul ASCOR Suceava (str. Universităţii, căminul II, parter, camera 16). Informaţii suplimentare se pot obţine la numerele de telefon: 0745/845.763 – Dinu-Bogdan Doroftei, respectiv 0747/586.785 – Vasile Cristian Sauciuc, sau la adresa de e-mail: [email protected]”, precizează organizatorii campaniei.


Intră acum și în grupul de