Cercetat pentru santaj la varsta de numai 14 ani


Intră acum și în grupul de

Un tânăr care a împlinit vârsta de doar 14 ani, din municipiul reşedinţă de jueţ, este cercetat acum de organele de poliţie pentru şantaj după ce a încercat să obţină bani de la un băiat cu un an mai mic ca el.

Victima este din localitatea Dumbrăveni şi a fost coleg cu tânărul şantajist, cunoscându-l ca o persoană care avea în anturaj tineri cu comportament dubios. Sâmbătă noapte, aproape de orele 22:00, victima a fost contactată telefonic cerându-i-se să-i aducă băiatului suma de 15 lei, întrucât are nevoie de bani, în caz contrar ameninţând-o că va veni în fiecare zi la şcoală şi-l va bate.

„Minorul s-a speriat şi i-a spus imediat tatălui său ce i-a solicitat cel în cauză. Acesta, i-a dat fiului său suma de 15 lei şi i-a spus să-l contacteze din nou pe tânărul care a solicitat banii şi să-l cheme la domiciliu. După aproximativ 30 minute, la domiciliul victimei s-a prezentat şantajistul iar atunci tatăl victimei a apelat la 112 reuşindu-se identificarea şi reţinerea tânărului” ne-au comunicat sursele citate adăugând că cercetările sunt continuate de organele de poliţie sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj.


Intră acum și în grupul de