Acasă Actualitate A vrut sa faca sex cu o adolescenta si a ajuns sa...

A vrut sa faca sex cu o adolescenta si a ajuns sa fie talharit de un prieten al acesteia


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, din municipiul Rădăuţi, căruia i se aprinseră călcâile după o adolescentă de 17 ani, a ajuns, în noaptea de joi spre vineri, să fie bătut de un prieten al acesteia şi lăsat apoi fără 350 de lire, telefonul mobil şi geaca cu care era îmbrăcat.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, din verificările efectuate de către Biroul investigaţii criminale Suceava a rezultat că în seara cu pricina, bărbatul a venit în municipiul reşedinţă de judeţ pentru a vizita o cunoştinţă iar în jurul orelor 21:30, după ce a părăsit locuința prietenului său a intrat într-un local din cartierul Burdujeni pentru a consuma băuturi alcoolice.



„În acel local, victima a fost abordată de o persoană de sex masculin și una de sex feminin care s-au așezat la masa lui iar în jurul orelor 22:15, bărbatul a luat decizia de a se deplasa la locuința sa din municipiul Rădăuți, fiind îndrumat de persoana de sex feminin să ia un taxi. Împreună cu tânăra, reclamantul s-a deplasat pe Calea Unirii, în spatele unui bloc, moment în care și-a făcut apariția persoana de sex masculin cunoscută în local însoțită de alți doi tineri, care l-au agresat fizic cu pumnii și picioarele sustrăgându-i banii, telefonul şi geaca” ne-au comunicat sursele citate.

În urma cercetărilor efectuate a fost identificat şi autorul faptei, fiind vorba de un sucevean de 27 de ani, care însă are cu totul o altă variantă despre cele întâmplate.

El recunoaşte că fiind împreună cu fata de 17 ani din municipiul Fălticeni în localul din cartierul Burdujeni, l-au acostat pe bărbat consumând împreună băuturi alcoolice dar, la un moment dat, victima a ieşit din local împreună cu adolescenta căreia i-a propus să întreţină relaţii sexuale, însă ulterior fata a renunțat, iar între cei doi s-a ivit o altercaţie. În acel moment minora a solicitat ajutorul tânărului între cei doi având loc o altercaţie fizică, lovindu-se reciproc, fără însă ca victimei să-i sustragă vreunul din bunuri.

Cu toate acestea „în baza probatoriului administrat, în cauză s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de sucevean sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie, fiind reţinut pe o perioadă de 24 ore, în cauză fiind desfăşurate activităţi în vederea documentării întregii activităţi infracționale a acestuia” au mai adăugat sursele citate.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version