Acasă Actualitate Batran de 74 de ani gasit mort intr-o fantana de pe raza...

Batran de 74 de ani gasit mort intr-o fantana de pe raza localitatii Valea Bourei


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 74 de ani a fost găsit sâmbătă după-amiază fără viaţă plutind în apele unei fântâni de pe raza localităţii Valea, Bourei, comuna Dolheştii Mari, judeţul Suceava.

Potrivit Compartimentului de informare publică din cadrul ISU Suceava, autorităţile au fost alarmate despre incident în jurul orelor 14:15, pentru scoaterea corpului fără de viaţă din fântână fiind solicitată intervenţia Detaşamentului de pompieri Fălticeni.



„La sosirea pompierilor la locul intervenţiei, într-o fântână de aproximativ 1m adâncime se afla cu faţa în jos, cadavrul unui bărbat de 74 de ani. Pompierii au aşteptat sosirea Grupării operative a IPJ Suceava pentru efectuarea cercetărilor ce se impun în astfel de cazuri, după care au scos cadavrul din fântână” ne-au comunicat sursele citate.

Cercetările în acest caz au fost preluate de organele de poliţie pentru a se stabili cu exactitate cauza morţii şi modul în care a survenit, cel mai probabil fiind vorba de un accident petrecut în timp ce bătrânul vroia să scoată apă din fântână.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version