I-au golit locuinta de bani, pe cand se afla la slujba, la biserica din sat


Intră acum și în grupul de

Un bătrân din localitatea Burla, judeţul Suceava, a fost lăsat duminică fără banii strânşi cu greu. Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, autorii furtului au rămas deocamdată necunoscuţi.

Bătrânul a văzut că a fost călcat de hoţi în jurul orelor 13:00, când s-a întors acasă de la slujba ţinută la biserica din sat. Din casa victimei, hoţii au plecat cu suma de 16 milioane de lei vechi.

O altă spargere a fost sesizată duminică politistilor de un bărbat de 56 de ani din localitatea Ciocăneşti, judeţul Suceava. În acest caz, persoane necunoscute, prin spargerea unui geam, au pătruns în locuinţa omului şi au sustras dintr-o borsetă suma de 7.600 lei şi un lanţ de aur.

Aproape de orele 20:00 ale aceleiaşi zile, şi Postul de Poliţie Arbore a primit o plângere din partea unui localnic de 40 de ani care s-a plâns poliţiştilor că, în intervalul orar 17:00-20:00, persoane necunoscute prin forţarea unui geam de la baie, au sustras din locuinţa proprietate, un laptop, un telefon mobil şi suma de 1.350 lei, prejudiciul total fiind de circa 35 de milioane de lei vechi.

În toate cele trei cazuri, potrivit surselor citate, s-au dispus măsuri pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de