Ponta: ”Ovidiu Dontu este unul dintre oamenii de care am nevoie la Bucuresti. Impreuna in Parlament si in Guvern sa facem treaba pentru oameni”


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PSD Victor Ponta, copreşedinte al USL, a făcut un apel la alegătorii din zona Fălticeni să sprijine candidatura lui Ovidiu Donţu pentru funcţia de senator în Colegiul 3. „Ovidiu Donţu este unul dintre oamenii pe care îi cunosc de foarte mult timp, care mi-a fost întotdeauna alături, un om de care am nevoie în ceea ce vreau să construiesc pentru România. Sper ca cei din zona Fălticeni să îl sprijine, şi împreună în Parlament şi în Guvern să facem treabă pentru oamenii care îl votează. Vă rog să-l sprijiniţi pe Ovidiu Donţu şi să-l aduceţi la Bucureşti, lângă mine, pentru că avem nevoie de o echipă tânără şi o echipă în care Suceava să fie bine reprezentată”, i-a îndemnat Victor Ponta pe alegătorii din zona Fălticeni.

Liderul național al PSD, care este si premierul României a fost prezent sâmbătă la Fălticeni, la un miting electoral de susţinere a candidaţilor USL din această zonă a judeţului, Ovidiu Donţu, care candidează pentru funcţia de senator în Colegiul nr. 3, Ioan Stan – Colegiul nr. 5 pentru Camera Deputaţilor şi Eugen Uricec – Colegiul nr. 4 pentru Camera Deputaţilor.

La întâlnirea electorală au mai fost prezenţi şi liderul PC, ministrul Agriculturii Daniel Constantin, ministrul Administraţiei, Radu Stroe, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, şi primarul din Fălticeni, Cătălin Coman.


Intră acum și în grupul de