Doua tinere, agresate pe strada, in Falticeni, de un tanar necunoscut


Intră acum și în grupul de

Două tinere au fost agresate luni, pe stradă, în municipiul Fălticeni, de un tânăr a cărui identitate este deocamdată necunoscută.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, primul incident a fost înregistrat în jurul orelor 06:40, când la Spitalul Municipal Fălticeni s-a prezentat o localnică de 35 de ani, care prezenta o plagă tăiată la nivelul braţului stâng şi care a precizat că a fost acostată şi lovită cu un cuţit de către o persoană necunoscută.

“În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că în dimineaţa zilei de luni, în jurul orei 6:00, în timp ce se deplasa spre serviciu, fiind pe trecerea de pietoni de pe strada Mihai Eminescu, în faţa clădirii Spitalului Municipal Fălticeni, a fost acostată de un tânăr necunoscut, care fără a-i spune ceva a tăiat-o cu un cuţit la braţul stâng şi întrucât a început să ţipe, agresorul a fugit”, ne-au comunicat sursele citate.

În timpul desfăşurării cercetărilor, respectiv în jurul orelor 09:30, la sediul Poliţiei Municipiului Fălticeni s-a prezentat şi o tânără de 18 ani, din comuna Buneşti, care a sesizat faptul că în dimineaţa aceleaşi zile, dar la o distanţă de circa 20 de minute faţă de primul incident, a fost acostată pe strada Unirii din localitate, de un tânăr necunoscut, care a lovit-o cu palma peste faţă.

În cauză s-au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii de către persoane necunoscute a infracţiunilor de lovire sau alte violenţe.


Intră acum și în grupul de