Doua posete, furate dintr-o farmacie de pe raza municipiului Radauti


Intră acum și în grupul de

Două farmaciste din municipiul Rădăuţi, judeţul Suceava, au rămas fără poşete după ce au ajuns pe parcursul zilei de luni la unitatea farmaceutică unde sunt angajate.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc pe parcursul zilei de luni după ce victimele, una de 26, iar cealaltă de 28 de ani, au ajuns la locul de muncă şi şi-au lăsat bunurile, aşa cum făceau de obicei, pe un hol, din care se face accesul atât în farmacie, cât și într-un cabinet medical.

“În jurul orelor 17:00, una dintre tinere a mers să verifice integritatea bunurilor lăsate dimineață și a constatat faptul că poșeta ei și a colegei sale au fost furate. În poșete se aflau permisele de conducere ale celor două victime, cărțile de identitate, precum și sumele de 300 lei, respectiv 200 lei”, ne-au comunicat sursele citate care au adăugat că în cauză urmează să se efectueaze cercetări privind săvârşirea infracţiunii de furt calificat în vederea identificării şi tragerii la răspundere penală a autorului şi recuperării prejudiciului.


Intră acum și în grupul de