O tanara din judetul Suceava, care si-a ucis copilul nou-nascut, a fost gasita de politisti ascunzandu-se prin Italia


Intră acum și în grupul de

O tânără din judeţul Suceava, cautată de poliţişti, încă de anul trecut, pentru a răspunde în faţa legii după ce şi-a omorât copilul nou-născut, a fost identificată ascunzându-se prin Italia, aceasta ajungând joi dimineaţă în arestul IPJ Suceava.

Potrivit datelor obţinute de la purtătorul de cuvânt al Inspectoratului, insp.princ. Ionuţ Epureanu, este vorba de o persoană de 29 de ani din comuna Cârlibaba, împotriva căreia Tribunalul Suceava a emis în lipsă mandatul de arestare preventivă din 29 iulie 2011, inculpata fiind cercetată pentru omor calificat.

Concret, pe parcursul lunii aprilie a anului trecut, femeia aflându-se într-un loc public situat pe raza comunei Cârlibaba, a născut o fetita, căreia i-a suprimat viaţa prin asfixie.

La mijlocul lunii noiembrie, în urma colaborării cu autorităţile judiciare italiene, tânăra a fost depistată şi arestată pe teritoriul Italiei. Ea a fost extrădată miercuri, orele 18:45, fiind preluată de poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, escortată şi prezentată Tribunalului Suceava, care a confirmat mandatul de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de