Arma artizanala, gasita abandonata langa un buncar de gunoi pe raza localitatii Lupcina, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Lucrătorii Postului de Poliție Ulma s-au sesizat din oficiu, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe parcursul după-amiezii zilei de miercuri, despre faptul că pe raza satului Lupcina, în zona denumită „La Poartă”, în apropierea unui buncăr de gunoi, se află abandonată o armă confecţionată artizanal.

În urma investigațiilor efectuate, a fost identificat deținătorul armei și totodată cel care a manipulat-o, în persoana unui localnic de 52 ani, care a declarat poliţiştilor că a găsit arma în pădure, în cursul anului 2011. În plus, omul a mai declarat că în acest timp, a ținut arma ascunsă la domiciliul său şi că nu a folosit-o niciodată.

„La fața locului, nu au fost găsite cartușe care să provină de la această armă sau de alt fel, iar arma artizanală nu are imprimată nici o marcă sau serie și a fost ridicată de Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Suceava”, ne-au comunicat sursele citate, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.


Intră acum și în grupul de