Desenul unei eleve de la Colegiul „Petru Rares” din Suceava va aparea pe pagina de start a Google Romania in data de 1 Decembrie


Intră acum și în grupul de

Logo-ul Google imaginat de o elevă a Colegiului Naţional “Petru Rareş” din Suceava va fi publicat pe pagina de start a Google România în data de 1 Decembrie.

Potrivit site-ului chip.ro, desenul Iasminei Maria Răceanu, din clasa a VIII-a B, a fost desemnat de public drept câştigător dintre cele peste 10.000 lucrări participante în competiţia Doodle 4 Google, cu tema “România mea este…”.

Eleva suceveană a primit un premiu în valoare de 15.000 de lei şi o bursă de tehnologie de 20.000 de lei pentru şcoala unde învaţă.

Desenul câştigător a fost ales de către public dintre cele 30 selectate de juriu. Alături de marele câştigător, 10 alţi finalişti, cinci la categoria clasele I-IV şi cinci de la clasele I-VIII, au fost premiaţi în cadrul unei gale desfăşurate în Bucureşti, primind fiecare câte o tabletă.

Concursul Doodle 4 Google “România mea este…”, organizat în parteneriat cu Ministerul Educației și TVR, s-a adresat tuturor elevilor din clasele I-VIII din România. Până pe 27 noiembrie, publicul a avut posibilitatea să îi aleagă pe cei 10 finalişti dintre cele 30 de desene selectate de juriu şi să îl desemneze pe marele câştigător.

Juriul concursului Doodle 4 Google România a fost format din personalități din domeniul artistic, media și educație: Nicolae Alexi, Adrian Boțan, Adrian Brăescu, Andreea Esca, Medeea Marinescu, Ioan T. Morar şi Cătălin Ștefănescu. Din juriu a făcut parte şi Sophia Foster-Dimino, membră a echipei care se ocupă de redesenarea logo-ului Google la aniversările pe care compania le sărbătorește la nivel internațional și local, se mai arată pe site-ul chip.ro.

Felicitări, Iasmina Maria Răceanu!!!


Intră acum și în grupul de