Paguba de 5.000 de euro, facuta de hotii de cablu unei societati bucurestene care efectua lucrari in judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

O pagubă de peste 5.000 de euro a fost adusă unei societăţi din capitala ţării de hoţii de cablu ce acţionează pe raza judeţului Suceava.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, furtul a avut loc pe parcursul nopţii de marţi spre miercuri, pe raza comunei Ciprian Porumbescu.

„La fața locului, s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Moara, unde a constatat că pe raza comunei Ciprian Porumbescu se desfășoară activități de prospecțiuni geologice în vederea identificării surselor de gaze naturale. Marţi o echipă din cadrul unei societăți comerciale din municipiul București a întins mai multe cabluri cu sisteme tehnice electronice pe proprietățile cetățenilor din zona Topchile, Pârul Morii și Luncă iar pe timpul nopţii acestea trebuiau păzite de agenții de pază din cadrul unei firme de specialitate”, ne-au mai comunicat sursele citate.

La numai o zi distanţă de la momentul montării acestora, miercuri dimineaţă când s-au întors la lucru angajații societății au constatat lipsa a peste 500 de metri de cablu împreună cu tehnica electronică amplasată pe acesta, din trei locații diferite, prejudiciul creat fiind de peste 5.000 euro.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de