Prefectul Florin Sinescu ii invita pe suceveni in Piata Tricolorului, de Ziua Nationala a Romaniei


Intră acum și în grupul de

Prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu, îi invită pe suceveni să ia parte în număr cât mai mare la manifestările prilejuite de Ziua Naţională a României.

„Sper că sucevenii vor aprecia şi vor lua parte în număr mare sâmbătă, 1 Decembrie, la evenimentele care au fost pregătite pentru sărbătorirea zilei noastre naţionale. Îi aşteptăm în Piaţa Drapelului, unde vor avea ocazia să vadă parada tehnicii din dotarea structurilor Ministerului Administraţiei şi Internelor. După defilare, tehnica de intervenţie va staţiona în faţa Palatului Administrativ, unde sucevenii vor putea să o vadă mai îndeaproape“, a declarat Florin Sinescu.

Potrivit reprezentantului Guvernului în teritoriu, sâmbătă, 1 decembrie a.c., în Piaţa Tricolorului, începând cu orele 10.00, va avea loc ceremonia militară şi religioasă organizată cu ocazia zilei de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României.

Ceremonia militară este organizată de Garnizoana Suceava în colaborare cu structuri din sistemul naţional de apărare. După salutul drapelului de luptă şi intonarea Imnului de stat al României va fi oficiat serviciul religios şi vor fi rostite alocuţiunile privind însemnătatea evenimentului. Un moment special îl va constitui defilarea cu tehnica din dotare a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucovina al judeţului Suceava, Serviciului Român de Informaţii – Direcţia Suceava şi a Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava.


Intră acum și în grupul de