Flutur: „Sper ca anul viitor, 1 Decembrie sa ne gaseasca o tara a regiunilor construite pe provincii istorice”


Intră acum și în grupul de

În contextul Zilei Naţionale a României, candidatul ARD pentru un fotoliu de senator în Colegiul 2 Suceava, Gheorghe Flutur, face un apel pentru promovarea puternică a produselor româneşti şi pentru încurajarea consumatorilor să cumpere cu precădere ce ne oferă şi ce se produce în România .

“Trebuie să se facă mai mult pentru promovarea turismului, a peisajelor, a tradiţiilor, a tuturor valorilor şi produselor româneşti. Sper ca anul viitor, 1 Decembrie să ne găsească o ţară a regiunilor construite pe provincii istorice, care să se dezvolte echilibrat, ţinându-se cont de specificul fiecărei zone. Suceava şi Bucovina să aibă un cuvânt mai greu în viaţa politică, socială şi economică a ţării. La mulţi ani, România ! La mulţi ani Suceava !”, este apelul transmis de Gheorghe Flutur.

Liderul PDL Suceava, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur a iniţiat constituirea Asociaţiei “Produs în Bucovina”, iar recent a demarat o campanie de strângere de semnături, intitulată “Suceava – capitala de Regiune”. Candidatul ARD la Senat a declarat că pentru astfel de proiecte face apel la toţi liderii politici să i se alature, indiferent de partid.

“Aceste zile de evocare a Unirii, îmi oferă prilejul să amintesc faptul că Bucovina a fost a două provincie care s-a unit cu Ţara, la 28 noiembrie 1918. Iată de ce şi în prisma acestui fapt istoric, consider că mai marii acestor vremuri trebuie să ţină cont de propunerea noastră şi de voinţa oamenilor de pe aceste meleaguri: << Suceava – capitală de regiune >>”, a subliniat Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de