„Ziua Internationala a persoanelor cu dizabilitati” va fi marcata la Suceava


Intră acum și în grupul de

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Suceava organizează luni, 3 decembrie 2012, de la ora 13.00, în incinta Iulius Mall Suceava, la etaj, un spectacol şi o expoziţie menite să marcheze „Ziua Internaţională a persoanelor cu dizabilităţi”, informează într-un comunicat de presă, directorul executiv al instituţiei, Margareta Isaila.

Potrivit acesteia, spectacolul “Deschide ochii. Deschide inima!”, ajuns la cea de-a VII-a editie, promoveaza mesajul “Oameni egali, drepturi egale” si are ca scop constientizarea faptului ca persoanele cu dizabilitati au aceleasi drepturi ca toti ceilalti.

„Macar in aceasta zi sa incercam sa ne intoarcem privirile asupra lor si sa avem speranta ca in viitorul apropiat acestia vor fi considerati oameni normali.

Pentru a demonstra acest lucru, beneficiarii centrelor de copii si adulti din cadrul DGASPC Suceava au pregatit un program artistic ce va contine cantece, dansuri, scenete si alte momente artistice. De asemenea, invitatii vor putea admira si cumpara o gama larga de obiecte si suveniruri realizate de copii in cadrul expozitiei amplasate langa scena.

Toti avem aceleasi drepturi si avem nevoie de normalitate si demnitate. Acesti oameni pun suflet, pun speranta si dragoste in ceea ce fac si de aceea nu am vrea sa-i dezamagim”, transmite Isaila in comunicat.

Invitatii speciali ai evenimentului vor fi artistii: Alexandru Cozaciuc, Sorin Filip, Ionut Vieru si formatia „Dinamic Grup” Suceava.


Intră acum și în grupul de