Norica Nicolai, prezenta la Suceava pentru a sustine candidatura lui Alexandru Baisanu la Parlament


Intră acum și în grupul de

„Ca purtător de cuvânt al USL am ales să merg în acele locuri în care există încredere din partea mea în candidaţii pe care USL i-a propus. Şi la Suceava întotdeauna am avut încredere în Ştefan Alexandru Băişanu şi în Radu Surugiu, un tânăr altfel decât pleiada de tineri din generaţia succesoare a ARD”, a declarat vicepreşedintele PNL, Norica Nicolai, vineri, la Suceava, în cadrul unei conferinţe de presă.

Ea a spus că cine foloseşte tema dezvoltării regionale, a schimbării structurilor de judeţe, a mutării deconcentratelor dintr-un judeţ în altul în raport de influenţele liderilor nu face decât să manipuleze public pentru că actualul Guvern nu îşi propune o schimbare de tip teritorial al României. Norica Nicolai a mai adăugat că nici UE nu cere în mod expres reorganizarea teritorială a ţării noastre, astfel că şi în continuare „se va lucra” cu judeţele.

În ce priveşte campania electorală privind alegerile parlamentare din data de 9 decembrie şi derulată până acum, vicepreşedintele PNL spus ca, din păcate, nu a existat o dezbatere pe teme economice majore, „pentru că probabil datorită acestui mandat nefericit a lui Traian Băsescu am uitat să mai dialogăm în această ţară şi să facem schimburi de opinii şi atât Traian Băsescu, cât şi Alianţa România Dreaptă au impresia că monopolizează adevărul, situaţie care ne-a dus la un dezastru economic”. “Aş fi vrut o dezbatere despre accesul oamenilor la justiţie, dar nu am văzut-o. Pentru că la 13.470 de legi nu poţi cere cuiva să respecte legea. Aş fi vrut să discutăm despre modul în care informăm populaţia cu privire la o serie de prevederi legislative. Şi aş fi vrut să discutăm despre o reformă serioasă a justiţiei”, a declarat vicepreşedintele PNL.

Norica Nicolai s-a aflat, vineri, în campanie electorală alături de candidatul USL pentru un fotoliu de deputat în Colegiul 1, Alexandru Băişanu, în mai multe zone din municipiul Suceava, după care s-a deplasat la Câmpulung Moldovenesc pentru a face campanie alături de candidaţii USL din această zonă a judeţului.


Intră acum și în grupul de