Tanar de 20 de ani, autorul unui grav accident de circulatie, pe raza comunei Udesti


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 20 de ani din localitatea Fântânele, judeţul Suceava, a fost sâmbătă seara autorul unui grav accident de circulaţie petrecut pe raza comunei Udeşti.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul rutier a avut loc în jurul orelor 20:20, pe DJ 208B în timp ce băiatul se plimba la volanul unui autoturism cu numere de înmatriculare provizorii, chiar dacă nu are persmis de conducere.

În plus a apăsat mult prea tare pedala de acceleraţie faţă de condiţiile de trafic, cu ploaie şi carosabil umed astfel că a pierdut controlul volanului, acroşând podeţele a unui număr de 3 gospodării şi gardul alteia, după care s-a oprit în şanţul de pe marginea din partea dreaptă a drumului.

Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto, precum şi uşoară a doi pasageri de 19 şi respectiv 20 de ani consăteni cu şoferul.

Conducătorul auto purta centura de siguranţă dar nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de