A accidentat grav o batrana si a fugit de la locul faptei pentru ca era certat cu familia acesteia


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 76 de ani din Valea Moldovei, judeţul Suceava, a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost victima unui accident de ciculaţie petrecut pe un drum comunal din localitate iar conducătorul auto vinovat de producerea incidentului a fugit imediat de la faţa locului.

Din datele obţinute de la Biroul de presa al IPJ Suceava, cercetările efectuate de organele de poliţie au dus la identificarea şoferului fiind vorba despre un bărbat de 52 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ

„După producerea accidentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul fără încuviinţarea poliţiei, deplasându-se către domiciliul său din municipiul Suceava.
Acesta a declarat telefonic faptul că a plecat de la faţa locului, deoarece se află într-o stare conflictuală cu familia victimei şi că se va prezenta la sediul Poliţiei Oraşului Gura Humorului” ne-au comunicat sursele citate.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a bătrânei care a fost transportată mai întâi la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, iar apoi transferată la principala unitate medicală din judeţ necesitând pentru vindecare 45-50 de zile de îngrijirii medicale, dacă nu intervin complicaţii.


Intră acum și în grupul de