Cadrele Scolii Militare de Subofiteri de Jandarmi Falticeni au serbat „Ziua Nationala a Romaniei”


Intră acum și în grupul de

Cadre ale Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi Fălticeni au participat sâmbătă, 1 Decembrie, la ceremonialul militar prilejuit de sărbătorirea „Zilei Naţionale a României” şi a 94 de ani de la Marea Unire înfăptuită la 1 decembrie 1918, informează într-un comunicat de presă, cpt. Irina Airinei.

Potrivit acesteia, ceremonialul a debutat cu intonarea Imnului de Stat al României şi a continuat cu slujba religioasă şi ceremonia de depunere a coroanelor de flori. În încheierea ceremonialului a defilat Garda de Onoare constituită dintr-o subunitate a şcolii şi o subunitate din cadrul Detaşamentului de Pompieri Fălticeni.

„Luni, 3 decembrie 2012, în cadrul adunării festive, ofiţerul specialist Resurse Umane din cadrul şcolii a fost avansat în gradul de locotenent colonel înainte de îndeplinirea stagiului minim. De asemenea, ca urmare a repartiţiei absolvenţilor Şcolii Militare de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre << Basarab I >> Piteşti, maistrul militar de clasa a IV-a Bogdan Bordianu, de 22 de ani din Bălan, judeţul Harghita îşi începe de astăzi activitatea în cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi Fălticeni”, se arată în documentul citat.


Intră acum și în grupul de