Au si aparut primele probleme la parcarile subterane din centrul Sucevei


Intră acum și în grupul de

Mult aşteptatele parcaje subterane inaugurate cu fast de Ziua Naţională a României înregistrează la mai puţin de două săptămâni de la darea în folosinţă primele probleme.

Potrivit primarului Sucevei, Ion Lungu, lifturile de acces în subteran au fost scoase de curând din funcţiune. În cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de miercuri, edilul-şef a oferit şi explicaţia cu privire la întreruperea funcţionării acestora. Ion Lungu a spus că el personal a cerut deconectarea de la electricitate a lifturilor deoarece acestea au fost prevăzute iniţial pentru deplasarea în special a persoanelor cu handicap locomotor dar, în ultimele zile, erau folosite de aproximativ 20 de tineri care nu găsiseră altă modalitate de distracţie decât să joace “prinsa” cu ajutorul acestora.

parcari subterane 5O altă problemă o constituie dereglarea panourilor electrice care informează conducătorii auto cu privire la numărul locurilor libere de parcare existente. Primarul Ion Lungu a arătat că a luat legătura cu firma care se ocupă de acest aspect şi că problema va fi rezolvată în cel mai scurt timp.

 

Nu în ultimul rând, proprietarii de maşini au reuşit să transforme parcajele din centrul municipiului în garaje proprii, dat fiind faptul că preţ de două săptămâni, staţionarea în subteran este gratuită.

 

Conducerea municipalităţii a dat însă asigurări că toate neregulile îşi vor găsi soluţiile de rezolvare în cel mai scurt timp.

 


Intră acum și în grupul de