IMM-urile sucevene cheama la discutii conducerea adminstratiei locale (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Oamenii de afaceri suceveni îşi doresc o întâlnire de analiză cu conducerea administraţiei locale sucevene, fapt pentru care au făcut această solicitare prin forul lor reprezentativ.

Astfel, potrivit afirmaţiilor edilului şef al oraşului, Ion Lungu, pe parcursul zilei de luni, între patronii IMM-urilor ce activează pe raza municipiului reşedinţă de judeţ şi conducerea Primăriei va avea loc o serie de dezbateri în vederea identificării unor oportunităţi de menţinere şi dezvoltare a activităţii economice pentru perioada următoare.

Ion Lungu a mai adăugat că această întâlnire este una binevenită şi acceptată cu toată deschiderea din partea municipalităţii deoarece într-o perioadă economică dificilă pentru întreaga ţară, este absolut necesară conlucrarea între administraţia locală şi patronate în vederea identificării unor noi locuri de muncă. Asta în contextul în care administraţia locală depune toate eforturile în acest sens dacă este să ne referim la faptul că de ani buni taxele şi impozitele locale au fost menţinute la acelaşi nivel.

Află din materialul video ce-şi doreşte primarul Sucevei, Ion Lungu, de pe urma discuţiilor de luni.


Intră acum și în grupul de