Doi oameni ai strazii, salvati de la inghet de jandarmii din Campulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

pompieri cauta oamenii straziiDouă persoane fără adăpost au fost salvate de la îngheţ, în noaptea de marţi spre miercuri, de jandarmii din Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava. Potrivit Compartimentului de informare publică din cadrul IJJ Suceava, este vorba de doi bărbaţi, găsiţi de un echipaj de jandarmi în staţia CF din localitate.

Din datele obţinute de la purtătorul de cuvânt al IJJ Suceava, maior Bogdan Cornaci, identificarea persoanelor a fost făcută în jurul orelor 21:00, bărbaţii aflându-se pe peronul gării.

Unul dintre ei are 23 de ani, este din comuna Livezile, judeţul Bistriţa Năsăud, şi a plecat de acasă pe parcursul acestui an după ce s-a certat cu familia, iar acum îşi câştigă existenţa lucrând ocazional pe la diferite persoane.

În cazul celui de-al doilea bărbat, de aproximativ 30 de ani, îmbrăcat în pijamale şi cu dificultăţi de exprimare, nu s-a putut stabili identitatea deoarece prezenta probleme psihice.

Cei doi bărbaţi au fost transportaţi la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, în timpul nopţii beneficiind de îngrijire din partea personalului medical, iar în conformitate cu procedura stabilită pentru prevenirea deceselor prin hipotermie a persoanelor fără adăpost şi a celor din spaţii neîncălzite, jandarmii vor continua activităţile de identificare şi sprijinire a celor aflaţi în aceste situaţii.


Intră acum și în grupul de