Suceveanul Ciprian Teodorescu a intrat in semifinale, la Vocea Romaniei!


Intră acum și în grupul de

Ciprian TeodorescuAflat printre favoriţii publicului telespectator, suceveanul Ciprian Teodorescu, antrenat de artista Loredana Groza, va merge în semifinalele show-ului „Vocea României”. Ciprian a reuşit să îşi impresioneze fanii interpretând piesa de dragoste “Have you really loved a woman”, pe care i-a dedicat-o soţiei, cu prilejul zilei sale de naştere.

“Interpretarea ta a fost foarte delicată şi romantică. Mi-a plăcut varianta ta, mai soft”, a apreciat Smiley, în timp ce Loredana a spus: “Te felicit pentru că ai reuşit să deschizi spectacolul din seara asta. Ai făcut-o cu graţie şi cu sex-appeal”.

La rândul său, concurentul de la Vocea României a transmis pe o cunoscută reţea de socializare: “Dragii mei, sunt teribil de impresionat de afecţiunea voastră. Nu-mi imaginam că vocea mea poate avea efectul ăsta asupra unui număr aşa de mare de oameni. Vă multumesc din suflet pentru că m-aţi purtat cu voturile voastre către semifinală! Cum spune un cântec celebru, << you are the wind beneath my wings! >> Vă îmbrăţişez!”

Urmatorul show LIVE de Vocea Romaniei va avea loc vineri, de la ora 20:30.


Intră acum și în grupul de