Tigari de contrabanda in valoare de 67.000 de euro, gasite intr-un faeton abandonat


Intră acum și în grupul de

tigari faeton 2Poliţiştii de frontieră suceveni au reuşit să captureze o cantitate importantă de ţigări de contrabandă, după ce pe parcursul după-amiezii de marţi au identificat în apropierea frontierei de stat cu Ucraina un atelaj hipo abandonat.

 Potrivit Compartimentului de informare publică din cadrul STPF Suceava, totul s-a petrecut în jurul orelor 17:30, când o patrulă a poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului PF Rădăuţi, a descoperit pe raza localităţii Vicovu de Sus, în apropierea graniţei, un atelaj hipo în care se aflau mai multe colete voluminoase, învelite în folie neagră, ce conțineau țigări.

 „La inventarierea coletelor s-a constatat că este vorba de 75 de baxuri ce conţineau aproape 38.000 de pachete de ţigări de contrabandă prevenite din Ucraiana şi Republica Moldova, având valoarea totală de peste 300.000 de lei”, ne-au comunicat sursele citate.

 Întreaga cantitate de ţigări precum şi atelajul hipo au fost ridicate în vederea confiscării. „Poliţiştii de frontieră au procedat la monitorizarea zonei, concomitent cu dispunerea unor masuri specifice pentru identificarea proprietarului atelajului hipo precum şi a altor persoane implicate, totodată fiind informate autorităţile de frontiera ucrainene, în vederea cercetării în comun a evenimentului”, au mai adăugat sursele citate.

 


Intră acum și în grupul de