Barbat din Baia, incarcerat in masina cu care s-a rasturnat in paraul Somuz


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 35 de ani din localitatea Baia, judeţul Suceava, a fost salvat de echipajele de intervenţie după ce a rămas blocat în maşina cu care s-a răsturnat în albia pârâului Şomuz.

camion rasturnatPotrivit IPJ Suceava, incidentul s-a înregistrat miercuri dimineaţă în jurul orelor 07:00 în timp ce omul se deplasa cu o autoutilitară pe DJ 209H, pe raza municipiului Fălticeni, iar din cauza vitezei excesive, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a intrat în șanțul din partea dreaptă, unde s-a răsturnat și s-a oprit în pârâul Șomuz.

În urma accidentului, bărbatul a rămas încarcerat în interiorul mașinii aproximativ 30 minute, doar echipajul de intervenţie din cadrul Detaşamentului de pompieri Fălticeni reuşind să-l scoată din maşină, îngheţat bocnă.

Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Fălticeni cu o ambulanță unde s-a stabilit că nu prezintă leziuni de pe urma producerii accidentului, dar a rămas sub observație medicală cu diagnosticul de ”hipotermie”.


Intră acum și în grupul de