Tanar de 27 de ani din Scheia, cautat de politisti pentru proxenetism si furt calificat


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 27 de ani din localitatea Şcheia, judeţul Suceava, este căutat în prezent de poliţişti fiind acuzat de săvârşirea infracţiunilor de proxenetism şi furt calificat.

Potrivit declaraţiilor purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Ionuţ Epureanu, totul a pornit după ce un alt tânăr de 27 de ani din comuna Baia, a sesizat poliţiştii că persoane necunoscute i-au sustras telefonul mobil și banii pe când se afla în camera unui hotel din municipiul reşedinţă de judeţ, unde era cazat.

RAZIE - JANDARMIImediat, poliţiştii au demarat verificările stabilind că aproape de miezul nopţii de luni spre marţi, victima, în timp ce se afla la un restaurant suceveana fost acostat de trei tineri cu vârste cuprinse între 20-25 ani, împreună cu care a consumat băuturi alcoolice.

La un moment dat, aceştia i-au propus să meargă împreună la un hotel din municipiu unde se află o fată care întreține relații sexuale contra cost.

„La hotel, cei trei tineri l-au prezentat unei tinere și împreună cu aceasta partea vătămată s-a deplasat într-o cameră a hotelului unde a întreținut relații sexuale. Marţi dimineaţă, când s-a trezit, victima a constatat că tânăra plecase din camera hotelului și că din buzunarele pantalonilor îi lipseau telefonul mobil, suma de 800 lei și adidașii de culoare alb cu negru cu care era încălţat”, ne-a declarat Ionuţ Epureanu.

Din nefericire, tânărul nu a putut oferi prea multe date cu privire la semnalmentele celor patru persoane deoarece era în stare de ebrietate. Cu toate acestea poliţiştii au reuşit în scurt timp să identifice cine este fata cu care a urcat în camera de hotel, stabilind că este vorba despre o tânără de 18 ani din comuna Pătrăuţi, judeţul Suceava.

„Fata a declarat că tânărul i-a fost prezentat de un prieten, iar după ce a întreţinut relaţii sexuale cu victima, a coborât la recepţie unde o aştepta acesta. Băiatul a întrebat-o ce face clientul pe care i-l prezentase, iar după ce i-a spus că partea vătămată a adormit, acesta a urcat în cameră de unde a revenit după câteva minute, având asupra sa o pereche de adidaşi”, a mai adăugat insp.princ. ionuţ Epureanu.

Autorul faptei a fost identificat în persoana unui tânăr de aceeaşi vârstă cu victima, din comuna Şcheia, dar care nu a fost până acum de găsit chiar dacă poliţiştii l-au căutat atât la domiciliu cât şi în locurile pe care le frecventează. Cercetările sunt continuate de lucrătorii Biroului investigaţii criminale Suceava sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi proxenetism faţă de tânăr şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de prostituţie faţă de tânără.


Intră acum și în grupul de