Cearta dintre doi iubiti s-a terminat prost pentru un sofer. Afla ce a patit!


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 22 de ani din localitatea Ipoteşti, judeţul Suceava, este în atenţia poliţiei după ce a fost autorul distrugerii unei maşini, pe parcursul nopţii de vineri spre sâmbătă.

Potrivit datelor furnizate de Compartimentul de informare publică din cadrul IPJ Suceava, maşina aparţine unui tânăr de 21 de ani din localitatea Şcheia. Acesta se plimba cu autovehiculul proaspăt achiziţionat prin municipiul reşedinţă de judeţ alături de alte trei persoane, un băiat de 17 ani (fratele şoferului) şi două fete de 15 şi respectiv 16 ani, consătene cu tinerii.

masina accidentUna dintre fete, a fost apelată telefonic pe parcursul serii, de mai multe ori, de fostul ei prieten, tânărul din Ipoteşti, care fiind sub influenţa băuturilor alcoolice a început să-i adreseze injurii şi ameninţări cu fapte de violenţă. Pentru a clarifica situaţia, cei doi şi-au dat întâlnire la ieşirea din municipiul Suceava, spre satul Ipoteşti.

Astfel în jurul orelor 21:00 cei patru au mers la locul stabilit de fată cu fostul prieten. Când au ajuns la faţa locului şoferul împreună cu fata s-au dat jos din maşină, moment în care agresorul a scos din zăpadă un par.

“Minora speriată a urcat în autoturism şi cu toate că şoferul a încercat să plece repede de la faţa locului, a patinat, lucru ce i-a dat posibilitatea tânărului agresiv să-i ajungă din urmă şi să spargă geamul lateral dreapta, să lovească de mai multe ori autovehiculul şi să-i zgârie caroseria” ne-au comunicat sursele citate.

În urma efectuării de verificări şi investigaţii s-a reuşit identificare agresorului care fiind audiat de poliţişti a recunoscut faptele comise spunând că totul a pornit de la faptul că fata nu mai doreşte să fie prietenă cu el iar aceasta nu doreşte să-i dea înapoi toate lucrurile ce i le-a cumpărat anterior.

Cercetările sunt continuate faţă de tânăr sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere şi  ameninţare.


Intră acum și în grupul de