De beat ce era si-a injunghiat fratele, dupa care a plecat de acasa


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 49 de ani din localitatea Dolheştii Mari, judeţul Suceava, este cercetat acum de poliţişti după ce sâmbătă după-amiază şi-a înjunghiat proprieul frate cu un cuţit de bucătărie.

Conform datelor obţinute de la IPJ Suceava, victima are 41 de ani iar incidentul a avut loc în jurul orelor 14:30 la domiciliul comun al celor doi fraţi.

Totul s-a petrecut după ce agresorul a venit acasă sub influenţa băuturilor alcoolice iar între cei doi a izbucnit un conflict spontan, victima fiind lovită cu cuţitul în zona toracelui, în partea stângă.

După lovitura primită bărbatul a mers la o mătuşă de a sa, care i-a acordat îngrijiri medicale, ulterior anunţând despre incident un vecin, care a apelat la numărul de urgenţă 112. O ambulanţă sosită la faţa locului l-a transportat pe om la Spitalul municipal Fălticeni unde a rămas internată.

Potrivit surselor citate, după incident, autorul a  plecat de la domiciliu fiind găsit de către poliţişti pe raza satului Dolheşti. Acesta se afla în continuare sub influenţa băuturilor alcoolice, a fost audiat, însă nu a recunoscut ceea ce a făcut dar cercetările sunt continuate urmând ca după examinarea medico-legală să se dispună procedural.


Intră acum și în grupul de