Acasă Actualitate Doi tineri din comuna Marginea transformati in adevarati spargatori in localitatea de...

Doi tineri din comuna Marginea transformati in adevarati spargatori in localitatea de domiciliu


Intră acum și în grupul de

Doi tineri din localitatea Marginea, judeţul Suceava, au devenit la vârsta de 16, respectiv 14 ani, adevăraţi spărgători de locuinţe. Casele alese de aceştia sunt situate chiar pe raza localităţii de domiciu a celor doi.

 



Totul a fost descoperit de poliţişti, potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, după ce sâmbătă după-amiază agenţii Postului de poliție Marginea au fost sesizați prin 112, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracție în locuința unei femei de 54 de ani, situată în zona denumită popular”Rotăreni”.

 

La scurt timp după această plângere la sediul Postului de poliție s-au prezentat alţi doi localnici care au sesizat faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracție în locuințele fiilor lor, situate în zona denumită popular ”Satul Nou”.

 

Toate locuinţele sunt utilate și mobilate, dar nelocuite, proprietarii fiind plecați la muncă în străinătate.

 

În urma activităților specifice desfășurate au fost identificați autorii spargerilor iar când s-a documentat întreaga activitate infracțională s-a stabilit că cei doi minori sunt şi spărgătorii din alte două cazuri similare înregistrate iniţial cu autori necunoscuţi.

 

Valoarea totală a prejudiciului cauzat se ridică la suma de 6.500 lei.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version