Acasă Actualitate Lovit mortal de un sofer baut pe cand se deplasa pe mijlocul...

Lovit mortal de un sofer baut pe cand se deplasa pe mijlocul drumului


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 54 de ani, din localitatea Baia, judeţul Suceava, şi-a pierdut viaţa sâmbătă seara, după ce a fost lovit de o maşină condusă de un şofer beat.

 



Cercetările efectuate de poliţişti la faţa locului au stabilit că incidentul a avut loc aproape de orele 20:00 pe când un conducător auto de 40 de ani din localitate, în timp ce conducea autoutilitara pe strada General Constantin  Mleşniţă, a surprins și accidentat mortal pe consăteanul său, aflat în calitatea de pieton şi care se deplasa din sens opus.

 

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul municipal Fălticeni, unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

“Din primele verificări efectuate s-a stabilit că vinovăția producerii accidentului aparține atât conducătorului auto, care pe fondul conducerii consumului de alcool a acroșat victima, cât și pietonului care se deplasa pe mijlocul străzii” ne-a comunicat Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version