Un tanar din Volovat a lipsit patru ore de acasa si a ramas fara 8.000 de lire sterline


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 26 de ani din localitatea Volovăţ, judeţul Suceava, a rămas fără 8.000 de lire sterline, după ce hoţii i-au călcat locuinţa.

lirePotrivit datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul s-a petrecut pe parcursul zilei de luni. Cercetările efectuate de poliţiştii chemaţi în ajutor de victimă au stabilit că tânărul împreună cu ceilalţi membrii ai familiei au lipsit de la domiciliu, preţ de patru ore, cât au mers în vizită la nişte rude.

A fost suficient însă pentru hoţi să acţioneze. Nimeni nu a sesizat la întoarcere lipsa banilor, furtul acestora fiind descoperit de victimă a doua zi, în jurul orelor 15:00, când tânărul urma să împrumute suma de bani unei rude, iar ulterior a observat că unul dintre geamurile de la locuință era deschis și prezenta urme de forțare, sesizând agenţii de poliție.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infractiunii de furt calificat, iar cercetările sunt continuate în vederea identificării autorilor și recuperării prejudiciului cauzat.


Intră acum și în grupul de