Primaria incearca sa scoata zapada din oras, dar eforturile sunt in zadar (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Administraţia publică locală depune toate eforturile pentru a scoate municipiul reşedinţă de judeţ de sub zăpadă, dar se pare că nu vor exista rezultate concrete prea curând.

Cel puţin aceasta este concluzia desprinsă în urma unei conferinţe de presă susţinută de conducerea Primăriei Suceava, pe parcursul zilei de miercuri.

utilaje deszapezireEdilul şef al oraşului, Ion Lungu, a ţinut să dea asigurări locuitorilor din municipiu că se încearcă prin toate metodele posibile o curăţire cât mai grabnică a străzilor şi trotuarelor, dar eforturile depuse de municipalitate sunt anulate ori de vremea care readuce ninsoarea ori de maşinile lăsate parcate pe marginea străzilor.

Potrivit primarului Sucevei, automobilele cetăţenilor fac astfel imposibilă curăţarea eficientă ori ridicarea zăpezii strânse cu utilajele din dotare, iar în unele cazuri chiar impiedică accesul maşinilor de deszăpezire.

Ion Lungu a mai adăugat că se vor depune eforturi şi în continuare şi speră ca pe parcursul săptămânii viitoare, situaţia să se schimbe radical în bine, fiind stabilit în acest sens şi un grafic de intervenţie pe cartiere.


Intră acum și în grupul de