Radautean de 49 de ani, trimis in coma la spital, dupa ce a refuzat sa mai bea


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 49 de ani din municipiul Rădăuţi, judeţul Suceava, a ajuns la spital în comă de gradul III după ce a refuzat să mai consume băuturi alcoolice cu agresorul său.

ionut epureanuPotrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Ionuţ Epureanu, incidentul a avut loc pe parcursul zilei de miercuri, totul ajungând la urechile poliţiştilor după ce administrator al unei societăți comerciale din municipiul Rădăuţi a sesizat faptul că între două persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice, aflate în braseria pe care o conduce pe raza localităţii Rădăuţi, a avut loc un conflict spontan.

„Din primele cercetări efectuate de polițiști s-a stabilit că agresorul, un localnic de 46 de ani, aflat în local şi fiind sub influenţa alcoolului, a consumat votcă împreună cu un alt consumator. După ce victima a băut mai multe pahare, la un moment dat, a refuzat, moment în care, agresorul l-a apăsat de mai multe ori, energic, pe cap, în zona cefei”, ne-a declarat Ionuţ Epureanu.

Victima a căzut inconştientă pe pardoseala localului, prezentând convulsii şi spume la gură, dar agresorul nu s-a oprit aici, aplicându-i şi mai multe lovituri cu piciorul.

La faţa locului, a fost chemată o ambulanţă care a transportat victima în stare de comă, la secţia ATI a Spitalului Municipal Rădăuţi, de unde a fost transferată în comă de gradul III la Spitalul Judeţean Suceava. „Față de autorul agresiunii s-a emis ordonanță de reținere pentru 24 ore, urmând a se propune arestarea preventivă a acestuia pentru infracțiunea de vătămare corporală gravă”, a mai adăugat insp.princ. Ionuţ Epureanu.


Intră acum și în grupul de