Baiat de 14 ani, accidentat grav din cauza unui sofer mult prea grabit


Intră acum și în grupul de

Un băiat de 14 ani din localitatea Ilişeşti, judeţul Suceava, a devenit victima unui accident de circulaţie, pe parcursul zilei de miercuri, din cauza unui conducător auto mult prea grăbit.

ambulanta2Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc în jurul orelor 14:30, pe DN 17, în interiorul localităţii Ilişeşti când, un tânăr de 23 de ani din comuna Stulpicani, s-a angajat în depăşirea unei coloane de autovehicule şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 43 de ani, din municipiul Suceava care circula în aceeaşi direcţie de mers şi s-a angajat în efectuarea virajului la stânga pentru a intra pe DJ 178.

„După impact, conducătorul auto mult prea grăbit a pierdut controlul asupra direcţiei de mers a autoturismului şi l-a accidentat grav pe minor care circula regulamentar pe marginea părţii carosabile”, ne-au comunicat sursele citate.

Conducătorii auto purtau centura de siguranţă, au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de