Alcoolul i-a luat mintile si si-a injunghiat propriul frate in Ajunul Craciunului


Intră acum și în grupul de

Alcoolul i-a luat minţile unui tânăr din localitatea Preuteşti, judeţul Suceava, care şi-a trimis propriul frate pe patul de spital, după ce l-a înjunghiat cu un cuţit de bucătărie.

cutitDin datele obţinute de la Biroul de presă al IPJ Suceava, totul s-a petrecut chiar în Ajunul Crăciunului aproape de orele 14:00. Conform aceloraşi surse, agresorul este un tânăr de 23 de ani.

„Fiind sub influența băuturilor alcoolice, agresorul s-a certat cu fratele său, în vârstă de 22 de ani, iar în urma acestui conflict a luat un cuțit cu care l-a înjunghiat, în umărul stâng. Victima a fost transportată la Spitalul municipal Fălticeni pentru acordarea de îngrijiri medicale, ulterior fiind transferată la Spitalul municipal Iași”, ne-au mai comunicat sursele citate.

După incident, agresorul a fugit de la domiciliu, fiind identificat ulterior de poliţişti într-un bar de pe raza satului în care locuieşte. Tânărul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală, urmând a se dispune procedural.


Intră acum și în grupul de