Scandal monstruos intr-o discoteca din Berchisesti


Intră acum și în grupul de

Un scandal monstruos a izbucnit în noaptea de Crăciun într-o discotecă organizată pe raza localităţii Berchişeşti, judeţul Suceava.

discotecaPotrivit declaraţiilor oferite de insp.princ. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava, totul a început în jurul orelor 02:30 când în interiorul discotecii s-a iscat un scandal pentru aplanarea căruia au intervenit agenţii de pază, doi tineri din Gura Humorului, angajaţi ai unei societăţi de specialitate. Se pare însă că gestul acestora a făcut ca mai mulți tineri localnici să se solidarizeze, agresându-i fizic pe cei doi agenţi de pază.

„Fiind depăşiţi numeric, agenții au solicitat sprijinul unei echipe suplimentare de intervenție a firmei de pază, la fața locului sosind un alt echipaj cu autoturismul inscripționat cu denumirea firmei, în care se aflau alţi doi angajaţi. Grupul de tineri atacatori și-au continuat agresiunea și față de membrii noului echipaj de intervenție şi au provocat distrugeri autoturismului cu care au venit aceștia, spărgând parbrizul, luneta, geamul de la portiera stânga față și geamul de la portiera dreapta spate”, ne-a declarat Ionuţ Epureanu.

În acel moment, s-a solicitat intervenţia, poliţiştilor dar până la sosirea oamenilor legii agresorii au dispărut de la faţa locului.

„Din investigaţiile făcute de poliţişti a rezultat că atacatorii agenţilor de pază sunt 10 persoane cu vârste cuprinse între 19 şi 31 de ani, toate din localitatea Berchişeşti. Cercetările continuă față de agresori sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri și distrugere urmând a se stabili participația fiecăruia la comiterea faptelor”, a mai adăugat insp.princ. Ionuţ Epureanu.


Intră acum și în grupul de