Campania „De sarbatori, Mosul iti utileaza bucataria” si-a ales castigatorii, la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

Comunicat de presă

Campania „De sărbători, Moşul îţi utilează bucătaria” desfăşurată în luna decembrie, la Shopping City Suceava, şi-a desemnat câştigătorii electrocasnicelor pentru utilarea bucatariei.

Castigatori Shopping City SuceavaDORINA PĂDURARIU în vârstă de 27 ani, din Dorohoi, judeţul Botoşani a câştigat o maşină de spălat vase. IOANA VIERU în vârstă de 25 ani, din Suceava a câştigat un frigider.

ALEXANDRA SCOROBOHACI în vârstă de 18 ani din Siret, judeţul Suceava a câştigat un cuptor încorporabil, o plită încorporabilă şi o hotă. IRINA TOFAN în vârstă de 35 ani din comuna Ipoteşti, sat Tişăuţi, judeţul Suceava a câştigat o maşină de spălat.

În perioada 4 – 24 decembrie 2012, toţi clienţii care au făcut cumpărături de minim 50 lei din magazinele din Shopping City Suceava şi au participat la tombola de Crăciun, au avut  şansa de a câştiga electrocasnice pentru utilarea bucatariei: un frigider, o maşină de spălat, o maşină de spălat vase, un cuptor incorporabil, o plită incorporabilă şi o hotă.

Pe durata campaniei s-au acordat şi 20 de electrocasnice mici pentru clienţii fideli Shopping City Suceava: mixer, maşină de pâine, expresor de cafea sau maşină de tuns. Lista câştigătorilor poate fi găsită pe site şi pe pagina de facebook.

Anca Ciutac   

Marketing Specialist

 


Intră acum și în grupul de