Peste 150 de jandarmi au asigurat ordinea publica in noaptea de Revelion, in judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

jandarmiNoaptea trecerii dintre ani a fost una plină de activităţi pentru angajaţii structurilor MAI din judeţul Suceava. Astfel, potrivit Compartimentului de informare publică din cadrul Inspectoratului de Jandarmi al Judeţului Suceava, începând cu data de 31 decembrie 2012 şi până pe parcursul zilei de 1 ianuarie 2013, „un număr de 152 de jandarmi suceveni au asigurat, împreună cu lucrători ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” Suceava şi ai structurilor de poliţie locală, măsurile de ordine la manifestările organizate în mai multe localităţi din judeţ cu ocazia trecerii în noul an”.

Jandarmii au asigurat desfăşurarea în bune condiţii a manifestărilor de Revelion organizate în aer liber din municipiul reşedinţă de judeţ, Vatra Dornei, Rădăuţi, Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului, Fălticeni şi Dolhasca, activităţi la care au participat peste 30.000 de persoane.

„Jandarmii au acţionat în principal pentru asigurarea unui climat favorabil derulării manifestărilor şi pentru depistarea, identificarea şi sancţionarea celor care comit fapte antisociale fiind înregistrate şi situaţii de încălcare a normelor jandarmii aplicând un număr de 8 sancţiuni contravenţionale”, au mai adăugat sursele citate.

De asemenea, lucrătorii celor 7 posturi montane de jandarmi au desfăşurat activităţi de menţinere a ordinii publice, atât în localităţi, cât şi pe traseele turistice, iar echipajele montane au fost prezente în zona cabanelor de pe masivele Rarău şi Giumalău, fiind pregătite să intervină în sprijinul turiştilor.


Intră acum și în grupul de