Alcoolul i-a furat mintile si si-a violat vecina in prima noapte a noului an


Intră acum și în grupul de

O bătrână în vârstă de 73 de ani din localitatea Zvoriştea, judeţul Suceava, a avut parte de un adevărat coşmar, în prima noapte a anului 2013. Femeia a fost violată, potrivit declaraţiilor oferite de purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Ionuţ Epureanu, chiar de vecinul ei, un bărbat în vârstă de 36 de ani.

batranaVictima a alertat poliţiştii de abia a doua zi după comiterea faptei, în jurul orelor 11:00, când le-a povestit toată ruşinea prin care trecuse. Potrivit declaraţiilor victimei, seara, în jurul orelor 20:00, vecinul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice şi pe care îl cunoştea, a dat buzna în casa bătrânei unde a forțat-o să întrețină raporturi sexuale normale.

„Victima a fost examinată medico legal, concluzionându-se că aceasta prezenta echimoze şi excoriaţii la nivelul feţei, coapsei stângi şi umărului stâng, leziuni ce necesită pentru vindecare un număr de 2-3 zile de îngrijiri medicale şi care ar putea pleda pentru săvârşirea unei infracţiuni de viol în condiţiile stabilite prin anchetă”, ne-a declarat Ionuţ Epureanu.

În urma probatoriului administrat, faţă de vecinul victimei s-a dispus începerea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu şi viol, fiind reţinut pe bază de ordonanţă pentru o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de