Au luat bani din gestiune, dar au uitat sa anunte si conducerea societatii


Intră acum și în grupul de

Angajata unei societăţi comerciale din municipiul Fălticeni, judeţul Suceava, a intrat în atenţia poliţiştilor după ce a luat bani din gestiune, dar a uitat să amintească despre acest lucru şi conducerii unităţii economice.

Potrivit datelor obţinute de la Compartimentul de informare publică din cadrul IPJ Suceava, totul a ieşit la iveală în prima zi de lucru din noul an când administratorul societăţii, o femeie de 46 de ani din localitate, a observat dispariţia banilor din biroul de conducere, fiind vorba despre suma de 4.000 de lei.

baniCercetările efectuate de echipa operativă deplasată la faţa locului a stabilit că unitatea economică îşi derulează activitatea la etajul I al unui complex comercial din municipiul Fălticeni, iar banii au dispărut dintr-un birou în care aveau acces doar angajatele firmei.

În plus, nu au fost constatate urme de forţare ale sistemelor de asigurare ale uşilor de acces în sediul magazinului, în birou sau la sistemele de asigurare.

Fiind audiată una dintre angajate, aceasta a recunoscut că „în ultima zi a anului 2012 şi-a însuşit bani din biroul unde se aflau aceştia, dar numai suma de 1.300 de lei pentru a-şi achita unele datorii”, ne-au comunicat sursele citate.

Poliţiştii încearcă să afle unde au dispărut ceilalţi bani, pe numele celor două angajate ale magazinului fiind întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de delapidare.


Intră acum și în grupul de