CFR Calatori mentine agentia de voiaj de la Suceava


Intră acum și în grupul de

CFR Calatori a decis să mențină agenția de voiaj de la Suceava, în condițiile în care agențiile din 11 orașe se vor închide joi, 10 ianuarie. Potrivit unui comunicat de presă al companiei, agențiile de Voiaj CFR din Drobeta Turnu Severin, Deva, Petroșani, Baia Mare, Satu Mare, Târgu Mureș, Galați, Buzău, Brăila, Focșani și Constanța vor fi închise, înființându-se birouri de Voiaj în incinta stațiilor de cale ferată din orașele respective.

agentie de voiaj CFR

Totodată, agențiile de Voiaj CFR din Alexandria, Bistrița și Zalău se vor închide definitiv.

„CFR Călători îşi propune ca prin aceste modificări activitatea desfăşurată în cadrul birourilor Voiaj să aducă mai aproape de pasageri informaţia de care au nevoie şi cele mai prompte variante de călătorie în ţară şi în străinătate, deoarece o gară reprezintă poarta de intrare spre destinaţia dorită”, se arată într-un comunicat al companiei.

Agenţiile de voiaj care vor fi menţinute în actualele locaţii sunt Bucureşti nr. 1, Berceni, Titan, Craiova, Târgu Jiu, Piteşti, Caracal, Timişoara, Caransebeş, Reşiţa, Arad, Hunedoara, Cluj, Oradea, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Iaşi, Botoşani, Vaslui, Piatra Neamţ, Suceava şi Bacău.


Intră acum și în grupul de