Batran de 68 de ani din comuna Horodnic de Sus, batut de prietenii de pahar


Intră acum și în grupul de

Un bătrân în vârstă de 68 de ani, din localitatea suceveană Horodnic de Sus, a fost bătut de doi consăteni împreună cu care a consumat băuturi alcoolice.

Potrivit datelor obţinute de la Compartimentul de informare publică din cadrul IPJ Suceava, incidentul având loc luni, în jurul orelor 18:30. Bătrânul s-a dus iniţial în vizită la un vecin de-al său, aici întâlnindu-se şi cu un alt consătean. Toţi trei au servit mai multe pahare cu alcool, dar la un moment dat între ei a izbucnit un conflict spontan.

În momentul în care însă victima a dat să plece din casa vecinului, proprietarul locuinţei împreună cu celălalt musafir au tăbărât asupra omului, lovindu-l cu pumnii şi cu picioarele provocându-i multiple leziuni corporale. „Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând ca în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale acordate victimei să fie efectuată încadrarea juridică a faptei şi să se dispună procedural”, ne-au comunicat sursele citate.


Intră acum și în grupul de