Razie pe timp de noapte prin cluburile si barurile sucevene


Intră acum și în grupul de

Noaptea de sâmbătă spre duminică a fost una încărcată pentru poliţiştii suceveni. În urma numeroaselor incidente înregistrate în ultima perioadă prin locurile de distracţie care îşi desfăşoară activitatea pe raza municipiului reşedinţă de judeţ, 115  poliţişti din structurile de investigaţii criminale, ordine publică, poliţişti  rutieri şi luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale – IPJ Suceava au desfăşurat razii în 7 cluburi şi discoteci din municipiul Suceava.

masina politie

„Acţiunile au avut ca obiectiv descurajarea comportamentelor de tip delictual şi impunerea şi menţinerea climatului de ordine şi linişte publică în incinta şi în zona cluburilor şi discotecilor. Acţiuni similare au avut loc şi în locaţii din mediul rural din vecinătatea municipiului Suceava” ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Ionuţ Epureanu.

Pe lângă raziile efective derulate prin cluburi, de asemenea, s-a procedat la efectuarea de filtre în trafic pe căile de acces spre discotecile din oraş, ocazie cu care poliţiştii rutieri au constatat 2 infracţiuni la regimul rutier, au reţinut 4 permise de conducere, au retras 2 certificate de înmatriculare  şi au aplicat 80 de sancţiuni contravenţionale.

„În cadrul raziilor executate în cluburi au fost legitimate peste 300 de persoane iar unui club care nu respecta programul de funcţionare impus în urma săvârşirii unor fapte cu violenţă în anul 2012 i-a fost închisă activitatea” a mai adăugat Ionuţ Epureanu.


Intră acum și în grupul de