Batut de vecinii fostei sotii, dupa ce a facut scandal pe casa scarii


Intră acum și în grupul de

Un sucevean în vârstă de 36 de ani, aflat în stare de ebrietate, a făcut un adevărat scandal, miercuri seară, în scara unui bloc din cartierul Burdujeni, unde locuieşte fosta sa soţie.

scara bloc

Conform datelor obţinute de la Compartimentul de informare publică din cadrul IPJ Suceava incidentul a avut loc pe strada Eroilor din zona Pieţei Agroalimentare din Burdujeni, în jurul orelor 20:00.  Echipa operativă a Poliţiei Municipale care s-a deplasat la faţa locului a stabilit că suceveanul consumase mai multe pahare cu alcool în prealabil, pentru a-şi face curaj să vorbească cu fosta sa soţie despre copilul pe care îl au împreună.

Fiind în stare avansată de ebrietate omul a gresit apartamentele şi a început să bată cu sălbăticie în uşa altei garsoniere situată la parterul blocului unde stă fosta lui soţie. Zgomotele produse i-au alarmat pe vecini determinându-i să iasă pe palier.

„Unii dintre vecini văzând că acesta este în stare de ebrietate au încercat să îl scoată afară din scara de bloc, însă bărbatul a ripostat lovind pe unul dintre locatari. În aceste împrejurări, un tânăr de 19 ani a intervenit şi el având loc mai multe schimburi de lovituri. Profitând şi de starea de ebrietate a victimei băiatul a reuşit să îl doboare pe scandalagiu şi să-l scoată din scara blocului”, ne-au comunicat sursele citate.

Tânărul a fost audiat, a recunoscut fapta comisă şi a declarat că a fost deranjat de atitudinea şi comportamentul victimei, precizând că este dispus să se împace cu aceasta iar martorii declară că victima doar a fost lovită fără a fi deposedată de vreun bun ce îl deţinea.

Suceveanul turmentat a fost transportat la Spitalul Judeţean pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, dar „în timpul investigaţiilor acesta a părăsit spitalul şi a refuzat să facă orice declaraţie, afirmând verbal că se va hotărî dacă va face sau nu plângere împotriva autorului”, a mai adăugat IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de