Iesean domiciliat in judetul Suceava, scos din munti cu ajutorul jandarmilor (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

jandarmi 2

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, rătăcit prin pădurile din zona muntoasă a judeţului Suceava, a fost salvat, pe parcursul zilei de joi, de jandarmi şi dus în siguranţă la prima unitate sanitară. Potrivit Compartimentului de informare publică din cadrul IJJ Suceava, omul, originar din comuna Oţeleni, judeţul Iaşi, dar domiciliat în localitatea Vicovu de sus, judeţul Suceava, a cerut ajutor prin numărul de urgenţă 112, în jurul orelor 15:00, „semnalând faptul că s-a rătăcit în pădurea din zona satului Sadău, comuna Brodina, şi că nu mai ştie unde se află datorită ceţii dense. Acesta a mai spus că are dureri la genunchi şi că nu se poate deplasa în terenul accidentat”.

În zonă au plecat, imediat, patru lucrători din cadrul Jandarmeriei oraşului Vicovu de Sus, care au ţinut legătura cu persoana rătăcită prin intermediul telefonului mobil, reuşind să o găsească la aproximativ 4 km de satul Sadău, după două ore de căutări.

Victima s-a deplasat cu bicicleta pe un drum forestier din apropierea localităţii Sadău, după care a mers pe jos prin pădure cu scopul de a aduna nuiele pentru a confecţiona măturoaie, timp în care s-a rătăcit. În plus, pe timpul deplasării s-a lovit la un genunchi şi, pe fondul unor afecţiuni medicale mai vechi, nu şi-a mai putut continua drumul, fiind nevoit să solicite ajutor.

„Bărbatul a fost ajutat de jandarmi să se deplaseze până la un drum forestier, după care a fost transportat cu autovehiculul din dotarea jandarmilor la Spitalul Vicovu de Sus pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, ne-au mai comunicat sursele citate.


Intră acum și în grupul de